Missie en Profiel

Missie

BSC is een toonaangevend beveiliging- en recherchebureau die een totaal pakket van hoogwaardige diensten aanbiedt. Middels het beschermen van de integriteit, fysieke- en intellectuele eigendommen wordt een bijdrage geleverd aan de continuïteit van haar cliënten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.
Met gespecialiseerde medewerkers die hun ervaring en inzichten hebben opgedaan bij de politie, defensie en multinationale ondernemingen, voert BSC discretie hoog in het vaandel.

 

Profiel

Business Security Company B.V. (BSC) is in November 1993 opgericht. De directie heeft de daarvoor 11 jaar uitgebreide kennis en ervaring opgedaan bij gespecialiseerde onderdelen van de Nederlandse Politie en bij het Ministerie van Defensie.
Ook de medewerkers in dienst van BSC zijn afkomstig van de overheid, internationale bedrijven en van speciale eenheden van defensie en politie. 
Door het samenbrengen van deze expertises is BSC in staat om aan de specifieke wensen van de klant invulling te geven.

 

Medewerkers

De medewerkers in dienst van BSC zijn afkomstig van de overheid, internationale bedrijven en van speciale eenheden van defensie en politie.
Zij zijn experts op hun vakgebied en hebben ervaring opgedaan in risicovolle gebieden over de gehele wereld en waarborgen onder alle omstandigheden volledige discretie.
Alle BSC medewerkers zijn echte team players, vriendelijk, klantgericht, gastvrij, goed opgeleid en spreken bovendien minimaal de Engelse taal.

Partners

Indien noodzakelijk maakt BSC gebruik van de diensten van andere nationale- en internationale specialistische beveiligingsbedrijven en/of onderzoeksspecialisten die hun sporen binnen de beveiliging- en recherchewereld hebben verdiend.
Deze vorm van samenwerking draagt ertoe bij, dat de cliënt door BSC maximaal kan worden geadviseerd en ondersteund, wat de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt.

 

Referenties/Ervaring

BSC heeft in haar vakgebieden de afgelopen 16 jaar een ruime ervaring opgebouwd in het ondersteunen en adviseren van nationale- en internationale organisaties en overheden.
Vanwege de discretie van onze opdrachten geven wij geen referenties op. Indien u toch meer informatie wenst met betrekking tot onze referenties kunt u zich in een persoonlijk onderhoud wenden tot de directie van BSC.


 
 
 
 



BSC BV | Rouwkooplaan 5 | 2251 AP Voorschoten | tel: +31(0)71-560 16 40 | fax: +31(0)71-560 16 49 | info@bscbv.com