Technisch Onderzoek

In een aantal gevallen dienen technische hulpmiddelen te worden ingezet ter ondersteuning van het onderzoek.
BSC kan, met behulp van haar professionele partners, deze technische ondersteuning op vakkundige wijze verkrijgen.
De eventuele installatie en het gebruik van de technische hulpmiddelen geschied altijd met inachtneming van de grootst mogelijke discretie gezien de grote mate van inbreuk op de privacy.


Sporenonderzoek 

BSC verricht sporenonderzoek op basis van haar kennis en brede ervaring. BSC voert deze onderzoeken uit met behulp van destructieve en niet-destructieve methoden, waarbij sporenonderzoek in een vroeg stadium in vele gevallen tot het beste onweerlegbaar bewijs leidt.
De rapportage en verslaglegging van BSC zal veelal worden ondersteund door foto- en digitale videoapparatuur.

Opsporen van afluisterpraktijken

BSC gebruikt zeer geavanceerde technische apparatuur bij preventieve onderzoeken om ongewenste afluisterpraktijken te lokaliseren en te elimineren.
Het draait hierbij niet alleen om het vinden van afluisterpraktijken maar BSC adviseert ook het voorkomen van deze ongewenste afluisterpraktijken en dan met name op locaties die daarvoor in aanmerking komen. 
De informatie en kennis van onze cliënten zal door eliminatie van deze luistervinken beschermd zijn en blijven.

 

Verborgen Camera's

Middels het heimelijk plaatsen van verborgen camera's kan er zorgvuldig onderzoek worden gedaan naar de handelwijzen en acties van individuen.
BSC levert verborgen camera’s aan bedrijven, waarbij alle gemaakte opnames van uitstekende kwaliteit zijn dankzij het gebruik van professionele apparatuur en de huidige digitale technieken.


Bewakings Camera's

Camerabewaking systemen (CCTV) zijn bijzonder geschikt voor het bewaken en observeren van personen, objecten en terreinen.
BSC kan, indien gewenst, advies geven over de positionering van de camera’s en bovendien de installatie van camera’s begeleiden.


GPRS

BSC maakt gebruik van GPRS (General Packet Radio Service) techniek, een uitbreiding op het bestaande GSM netwerk en dat dient ter ondersteuning van BSC 's GPS Track & Trace beveiligingsdiensten.
Met deze technologie kan op efficiënte, snelle en goedkope manier data verzonden en/of ontvangen worden.  

 BSC BV | Rouwkooplaan 5 | 2251 AP Voorschoten | tel: +31(0)71-560 16 40 | fax: +31(0)71-560 16 49 | info@bscbv.com