Persoonsbeveiliging

BSC levert een persoonlijk protectie programma aan individuele personen die uit hoofde van hun positie binnen een organisatie en/of vanwege hun financiële status bescherming nodig hebben, hetzij tijdelijk dan wel permanent. BSC verleent deze service ook aan bekende nationale- en internationale acteurs en artiesten, die tijdelijk in ons land verblijven.
 
Gezien de vertrouwelijke aard van deze service, zal BSC alleen in een persoonlijk onderhoud met de cliënt de opzet en uitvoering van deze service nader toelichten.
Voor meer informatie zie ook Preventieve Observatie en Shield Service / SIRRT.

 

Chauffeursdiensten

BSC verzorgt door middel van kwaliteitschauffeurs voor een veilig vervoer van directies, overheidsfunctionarissen en particulieren. Personen met een verhoogd veiligheidsrisico kunnen worden vervoerd in een gepantserde auto, die door BSC beschikbaar wordt gesteld.
 
Onze representatieve meertalige chauffeurs hebben allen specifieke aanvullende rijvaardigheidstrainingen en beveiligingsopleidingen gevolgd. Tevens zijn onze chauffeurs in het bezit van een EHBO-diploma en hebben een reanimatie certificaat behaald.
De chauffeurs van BSC hebben een uitstekende kennis van het Nederlandse wegennet en kunnen effectief anticiperen op potentiële calamiteiten. Een goede garantie voor een veilig en ontspannen vervoer van onze cliënten.

 
 BSC BV | Rouwkooplaan 5 | 2251 AP Voorschoten | tel: +31(0)71-560 16 40 | fax: +31(0)71-560 16 49 | info@bscbv.com