Training & Opleiding

BSC verzorgt naast opleidingen ook theoretische en praktijkgerichte beveiligingstrainingen van medewerker tot directieniveau.
 
Dat BSC haar sporen op het gebied van T&O heeft verdiend blijkt uit het feit dat BSC onder andere de opleidingen tot Persoonsbeveiliger en Particulier Onderzoeker heeft ontwikkeld en geschreven welke wordt gebruikt door de grootste beveiligingsgerichte opleidingsinstituten in Nederland.
 
De directie van BSC neemt bovendien reeds jarenlang zitting in de examencommissies Persoonsbeveiliging en Particulier Onderzoeker van de SVPB (Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties) en is zij hiervoor examinator.
 
Daarnaast zijn diverse medewerkers van BSC lid geweest van diverse werkgroepen voor de samenstelling van eindtermen voor de opleidingen Beveiliger 2, Persoonsbeveiliger, Particulier Onderzoeker.
 
BSC instructeurs beschikken dus over veel kennis en ruime praktijkervaring, welke zij hebben opgedaan bij Defensie, Politie en de particuliere beveiligings en recherchebranche.
 
BSC heeft als streven dat de cliënt na het volgen van een training of opleiding zelf in staat is om veiligheidsrisico’s te herkennen en te bestrijden, om zodoende de gevolgschade zoveel mogelijk te voorkomen.

Indien gewenst kunnen de trainingen en opleidingen op maat gemaakt worden naar de specifieke wensen van de cliënt.
 BSC BV | Rouwkooplaan 5 | 2251 AP Voorschoten | tel: +31(0)71-560 16 40 | fax: +31(0)71-560 16 49 | info@bscbv.com